ua en ru

Аналітика ринку Форекс на 22 квітня 2014 р

В умовах знижених обсягів у зв'язку з великодніми святами основні пари на Форексі у вівторок, 22 квітня, продовжують коливатися у вузьких діапазонах.

В умовах знижених обсягів у зв'язку з великодніми святами основні пари на Форексі у вівторок, 22 квітня, продовжують коливатися у вузьких діапазонах. На тонкому ринку будь-яка подія може викликати різкі коливання. Але оскільки на найближчі години появи важливих новин не очікується, на ринку Форекс в силі залишаються колишні прогнози: євро/долар - падіння до 1,3746, фунт/долар - зниження до 1,6711, вважають аналітики.

Новини ринку Форекс. Макроекономічний календар на поточному тижні не надто насичений. У США у фокусі будуть дані про замовлення на товари тривалого користування. В BNP Paribas очікують, що звіт не розчарує. В цілому, на думку експертів, долар на Форексі продовжить вигравати позиції проти низькодохідних валют, так і високоприбуткових.

У Німеччині на тижні виходять показники ділової активності та індекс Ifo, які можуть чинити тиск на євро. Офіційні особи ЄЦБ продовжують говорити про можливості втручання при високому курсі єдиної валюти (відмітка 1,40 є для регулятора критичної), що відбиває у інвесторів на Форексі бажання відкривати довгі позиції по євро.

Європа продовжує відпочивати, тому торги проходять спокійно. До 07:30 за київським часом у вівторок євро оцінений ринком Форекс в 1,379 дол. Заяви ЄЦБ щодо курсу євро стали систематичними, оскільки головним для регулятора, як і раніше, є цінова стабільність. На цьому тлі євро на ринку Форекс навряд чи вдасться пробити березневий максимум 1,3967, відзначають аналітики Scotia Capital. Втім поки на ринку Форекс переважають "бичачі" настрої, тому поки рано ставити на зниження євро. Ключовим для учасників ринку Форекс буде звіт про інфляцію в єврозоні, який буде опубліковано 30 квітня