ua en ru

На відкритті фондових торгів у США 25 лютого очікується зниження індексів

На відкритті фондових торгів у США 25 лютого очікується зниження індексів.

На відкритті фондових торгів у США 25 лютого очікується зниження індексів. Ринок трохи охолов після вчорашнього ралі, в ході якого S&P 500 досяг чергового рекорду в 1850 пунктів, але за підсумками торгів дещо відступив від цього значення. Dow Jones industrial average додав більше 105 пунктів, Nasdaq також відзначився підвищенням.

На макроекономічному фронті сьогодні на інвесторів чекає публікація індексу цін на житло S&P/CaseShiller. Також дослідницька Conference Board опублікує останні дані по індексу споживчої довіри в США в лютому.

Крім того, інвесторів продовжує постачати новинами сезон корпоративної звітності. Сьогодні результатами своєї фінансової діяльності поділяться рітейлери Home Depot і macy's, а також група компаній T-Mobile, що працює у сфері мобільного зв'язку. Всі вони "розкриються" до офіційного відкриття торгів.

Американський виробник вогнепальної зброї Sturm Ruger оприлюднить свій фінансовий звіт після завершення торгів.

Котирування виробника смартфонів BlackBerry відзначилися зростанням в ході pre-market на тлі чуток про те, що одна з технологій компанії може бути використана при виробництві автомобілів Ford. Це дозволить зв'язати транспортний засіб власника з його смартфоном.

Котирування Solar City, що працює в галузі поновлюваних джерел енергії, знизилися в ході продовженій сесії напередодні більш ніж на 4%, після того як компанія відклала публікацію свого фінансового звіту на 3 березня 2014 р.

Загальний торговий фон залишається досить позитивним. Фондові торги в Японії також закрилися упевненим зростанням на 1,44% індексу Nikkei, який досяг максимуму з початку лютого.

Станом на 13:26 за київським часом 24 лютого 2014 р. ф'ючерси на індекс Dow Jones знижуються на 20,00 пункту (-0,12%), на індекс S&P - просідають на 2,80 пункту (-0,15%), а на індекс Nasdaq - на 5,00 пункту (-0,14%).