ua en ru

НКРЗІ затвердила фінплан Держцентру радіочастот на 2016 р

НКРЗІ затвердила фінплан Держцентру радіочастот на 2016 р Фото: НКРЗІ затвердила фінплан Українського державного центру радіочастот

Нацкомісія з регулювання у сфері зв'язку та інформації затвердила фінплан ДП "Український державний центр радіочастот"

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) затвердила фінансовий план ДП "Український державний центр радіочастот" (УДЦР) на 2016 рік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УДЦР.

Повідомляється, що згідно з проектом документа, підприємство передбачає отримання чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) на суму 374,4 млн. грн., що на 4,2 млн. грн. (або 1,1%) перевищує обсяг доходів, затверджений на 2015 р.

У той же час очікується, що сума податків, зборів та інших обов'язкових платежів до бюджетів усіх рівнів складе 149,0 млн. грн.

"Капітальні інвестиції будуть сформовані за рахунок власних коштів підприємства і жорсткого контролю фінансових витрат, зокрема, з допомогою системи PROZORRO, на яку вже переведені допорогові закупівлі товарів (послуг) та робіт. Акумульовані таким чином кошти будуть спрямовані на розвиток матеріально-технічної бази", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, НКРЗІ посилила відповідальність за правопорушення у сфері інформбезпеці.